Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Центр реабілітації після інсультів, переломів та травм

Центр реабілітації після інсультів, переломів та травм

Будь-яка травма, що її колись перенесла людина, безперечно залишає по собі певні наслідки, з якими згодом доводиться жити. Основним завданням лікарів будь-якого медичного закладу, що займається реабілітацією, є максимальне полегшення наслідків отриманої травми та сприяння підвищенню якості життя пацієнта після неї.

До вибору будь-якого медичного закладу варто ставитися з усією відповідальністю. Ви маєте розуміти, кому ви довіряєте найголовніше, що є у вас або ж у близької вам людини - здоров’я. Основою будь-якого реабілітаційного центру є, перш за все, його персонал. Це мають бути кваліфіковані вузькопрофільні спеціалісти, які мають вагомий досвід роботи з різними пацієнтами. Ще краще, коли у кожного лікаря буде присутня своя методика лікування та загальний підхід до здійснення реабілітаційних заходів.

Неможливо також недооцінювати роль психологів, які обов’язково мають знаходитися в команді лікарів реабілітаційного центру: саме від них іноді залежить весь процес одужання, адже дуже часто пацієнти після перенесення тяжких травм впадають в депресію через те, що вже не можуть жити так, як раніше. Психологам потрібно знати і вміти знайти підхід до кожного пацієнта, вміти знайти спільну мову та побудувати довірчі відносини, які послугують основою для подальшої співпраці в процесі реабілітації.

При виборі реабілітаційного центру обов’язково зверніть увагу на наявність у ньому сучасного спеціалізованого обладнання, яке дозволить пацієнту регулярно отримувати фізичні навантаження, які є просто необхідною складовою реабілітаційних заходів.

Важливо також окремо наголосити, що пацієнти, які перенесли не просто травму, наприклад, опорно-рухового апарату, а інсульт, потребують особливого догляду як з боку рідних, так і зі сторони лікарів. В цьому випадку мається на увазі розробка спеціальної персональної програми реабілітації, а також сам підхід до комунікації з пацієнтом: у більшості випадків після перенесеного інсульту люди залишаються інвалідами на все життя. Саме лікарі реабілітаційного центру несуть особливу відповідальність за подальшу якість життя таких пацієнтів, оскільки мають можливість хоча б частково повернути людині ті навички та фізичні можливості, які вона втратила в результаті інсульту, а також покращити її психологічний стан.

Без сумніву, нині в Україні працює досить багато реабілітаційних центрів, до котрих ви можете звернутися по допомогу. Однак, саме в Центрі реабілітації після інсультів та травм клініки «Аксімед» ви знайдете той необхідний симбіоз факторів, які будуть безпосередньо і позитивно впливати на процес реабілітації. Висококваліфіковані спеціалісти – команда лікарів, яку ми шукали та обирали не один рік. В кожного з них є свій особистий погляд, методи та підходи до здійснення реабілітаційних заходів, які базуються на найновіших знаннях та здобутках європейської медицини.

Завдяки сучасному обладнанню наші фахівці мають змогу надавати допомогу по європейським стандартам якості, а пацієнти – одужувати з максимальним комфортом для себе. Також, в Реабілітаційному центрі після інсультів та травм клініки «Аксімед» є всі потрібні умови для того, щоб перебування пацієнтів в нашому закладі було зручним: сучасні медичні палати, в яких є телевізор та доступ до мережі Інтернет, збалансоване правильне харчування та наявність в центрі постійного чергового лікаря.

Звертаючись по допомогу в Реабілітаційний центр після інсультів та травм «Аксімед» ви можете бути впевнені, що тут дійсно потурбуються про ваше здоров’я і прикладуть максимум зусиль для того, щоб процес реабілітації виявився ефективним та дієвим, оскільки для всіх, хто працює в центрі, головним є, перш за все, благополуччя і комфорт своїх пацієнтів.