Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Актуальні інфекційні захворювання
день перший день другий

Актуальні інфекційні захворювання
день перший день другий

Журнал «Актуальная инфектология» 3 (8) 2015

Вернуться к номеру

Чому варто відвідати VII Міжнародний медичний форум?

Статья опубликована на с. 57-58

 

19–21 квітня 2016 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться головна подія галузі охорони здоров’я України — VII Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині — здоров’я нації» — міжнародна професійна платформа для обміну досвідом і підвищення кваліфікації, що об’єднує потужну науково-практичну програму та найбільші в Україні спеціалізовані виставки останніх досягнень ринку охорони здоров’я. Організаторами події є Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, компанія LMT.

Захід відбудеться за підтримки Президента України та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я.

Офіційна підтримка Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Державної служби України з лікарських засобів, Київської міської державної адміністрації.

За сприяння медичних асоціацій, громадських об’єднань, вищих навчальних медичних закладів, соціальних фондів України та зарубіжжя.

У рамках Форуму відбудеться V ювілейний Міжнародний медичний конгрес «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України». Відвідувачі зможуть підвищити рівень кваліфікації, обмінятися досвідом, дізнатися про найновіші методи та методики діагностики, профілактики і лікування та представити власні дослідження, взявши участь у понад 50 науково-практичних заходах — симпозіумах, конференціях, круглих столах, семінарах, майстер-класах.

Міждисциплінарне підґрунтя заходів передбачає об’єднання кількох медичних спеціальностей з метою узгодження дій у подоланні хронічних захворювань та їх ускладнень, а також дозволяє прискорити впровадження нових технологій у практику охорони здоров’я України.

Заплановані спеціальні програми: «Організація і управління охороною здоров’я»; «Дні приватної медицини»; «Дні лабораторної медицини»; «Медична радіологія»: ультразвукова діагностика, конвенційна рентгенодіагностика, комп’ютерна томографія, магнітно-резонансна томографія, променева терапія, ядерна медицина, радіаційна безпека; «Функціональна діагностика»; «Телемедицина та медичні інформаційні системи»; «Військова медицина»; «Медицина невідкладних станів»; «Хірургія, нейрохірургія, ендоскопія»; «Фізіотерапія і реабілітація»; «Онкологія»; «Терапія»: кардіологія, неврологія, гастроентерологія, ендокринологія, дерматовенерологія, гематологія та трансфузіологія; «Акушерство, гінекологія, неонатологія»; «Офтальмологія»; «Отоларингологія»; «Урологія»; «Сестринська справа»; «Health Beauty»: дерматологія, пластична хірургія, комбустіологія, дієтологія; «Організація і управління фармацією».


На платформі Конгресу актуальні дослідження в епідеміології, діагностиці та лікуванні інфекційних хвороб будуть представлені у рамках науково-прак-тичної конференції, яку організовує ДУ «Інститут епідеміології та інфекційних хвороб ім. Л.В. Громашевського НАМН України».


Тільки тут можна відвідати унікальні освітні школи, у рамках яких слухачі отримають кваліфіковану консультацію професіоналів і протестують сучасне медичне обладнання: школа головного лікаря; Українська лабораторна школа; школа ультразвукової та функціональної діагностики; терапевтична школа; тактична медицина; школа екстреної медичної допомоги; школа реабілітаційної терапії; школа Health Beauty; Українська школа медсестринства.

Співорганізаторами заходів є державні установи НАМН та МОЗ України, кафедри НМАПО імені П.Л. Шупика, НМУ ім. О.О. Богомольця, медичні заклади МО України і профільні українські та міжнародні асоціації.

Конгрес внесений до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, що затверджується МОЗ та НАМН України. Учасники науково-практичних заходів отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Доповнять Форум і Конгрес дві найбільші виставки галузі охорони здоров’я — Міжнародна виставка охорони здоров’я MEDICAEXPO та Міжнародна фармацевтична виставка PHARMAEXPO.

На виставці охорони здоров’я буде презентовано різноманітне обладнання, техніка, інструментарій, вироби медичного призначення вітчизняного та зарубіжного виробництва. Вітчизняні та закордонні виробники, постачальники представлять новинки лікарських препаратів, парафармацевтичну продукцію, товари медичного призначення, лікувальну косметику, комплексне оснащення аптек, послуги для фармацевтичного ринку.

Завдяки інтегрованому підходу триденний Форум стане майданчиком для презентацій інноваційних технологій для всіх галузей медицини. Фахівці зможуть побачити та протестувати обладнання і техніку, отримати консультації експертів, оцінити переваги та обрати для себе найкращі пропозиції.

Вхід на Форум/Конгрес — вільний, за умови попередньої реєстрації на офіційному сайті Форуму: www.medforum.in.ua

 

Чекаємо на вас!

VII Міжнародний медичний форум та

V ювілейний Міжнародний медичний конгрес

19–21 квітня 2016 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

(Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, метро «Нивки»)

 

Детальна інформація

З питань участі у виставках:
Тел.: +380 (44) 206-10-16, 206-10-98
E-mail: med@lmt.kiev.ua, pharm@lmt.kiev.ua
З питань участі у Конгресі:
Тел.: +380 (44) 206-10-99
E-mail: congress@medforum.in.ua 


Вернуться к номеру