Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkrainePediatricGlobal

UkrainePediatricGlobal

Журнал «Здоровье ребенка» 3 (71) 2016

Вернуться к номеру

XVІІІ щорiчна Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання педіатрії» (Сідельниковські читання), 21-22 вересня 2016 року

Статтю опубліковано на с. 7

 

Шановні колеги!

Запрошуємо вас
21–22 вересня 2016 року 
взяти участь у 
XVІІІ щорічній Всеукраїнській науково-практичній
конференції з міжнародною участю 
«Актуальні питання педіатрії» 
(Сідельниковські читання),
 
що відбудеться у м. Львові в Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької (м. Львів, вул. Лесі Українки, 1).
Конференцію внесено до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій і наукових семінарів, які проводитимуться у 2016 році». 
Будуть розглянуті сучасні проблеми догляду за здоровою дитиною та її вигодовування, проблеми діагностики, лікування та профілактики поширених хвороб дитячого віку. У межах роботи XVІІІ Сідельниковських читань 23.09.2016 року на базі Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького відбудеться науково-методична нарада з актуальних питань викладання педіатрії у вищих медичних навчальних закладах та закладах післядипломної освіти. 
Заявки на участь (автори, назва доповіді, установа, місто, прізвище доповідача, телефон, поштова та електронна адреси) просимо надсилати на адресу: 02660, м. Київ, проспект Алішера Навої, 3, Київська міська дитяча клінічна лікарня № 2, кафедра педіатрії № 2 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, до 1 червня 2016 р. або на електронну адресу krivopustov@voliacable.com
Відповідно до наказу МОЗ України від 07.07.2009 № 484, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.07.2009 за № 693/16709, учасники конференції отримають сертифікат МОЗ України, що надає відповідну кількість балів для атестації на присвоєння (підтвердження) лікарської кваліфікаційної категорії.
До участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції запрошуються головні позаштатні спеціалісти МОЗ України, лікарі-педіатри, лікарі зі спеціальності «загальна практика — сімейна медицина», лікарі інших педіатричних спеціальностей, організатори охорони здоров’я, головні позаштатні спеціалісти за спеціальністю «дитяча кардіоревматологія», завідувачі та співробітники педіатричних кафедр та кафедр сімейної медицини вищих медичних навчальних закладів та закладів післядипломної освіти, профільних науково-дослідних установ МОЗ України та НАМН України. 
Іногородніх учасників конференції просимо заздалегідь потурбуватися про місце проживання у м. Львові та квитки на проїзд. 
З повагою, оргкомітет


Вернуться к номеру