Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал №7 (109), 2019

Вернуться к номеру

Звернення головного редактора

Шановні колеги!

Ви тримаєте в руках сьомий номер «Міжнародного неврологічного журналу» за 2019 рік. Це незвичний номер — виданню виповнилося 15 років!

Я хочу висловити подяку співробітникам редакції за прекрасну роботу й відданість справі! Дякую керівнику Видавничого дому Олександру Юрійовичу Заславському за підтримку, гарні й передові ідеї, що також сприяло високому рейтингу журналу. Хочу подякувати всім членам редакційної колегії, читачам за те, що залишаєтеся з нами всі ці роки, а також усім авторам, які довірили нашому виданню публікацію своїх робіт. Дуже вдячний завідуючій редакцією Наталії Василівні Купріненко за вражаючу діловитість, ерудицію, компетентність, що особливо допомагає в підтримці рейтингу журналу.

Але на лаврах не спочиваємо. Для того щоб зберегти науковий потенціал і практичну цінність нашого видання, передусім звертаюся до всіх членів редакційної колегії з проханням підтримати рейтинг журналу — писати авторські статті, оскільки в умовах реформування системи охорони здоров’я нам важливо не втратити свій імідж, творчо балансуючи між наукою і практикою.

Я впевнений в майбутньому «Міжнародного неврологічного журналу». З’явилися нові молоді автори, що вміють не тільки написати гідну статтю, а й представити нашу науку за кордоном. Звичайно, ми чекаємо на різні відгуки від усіх читачів, дитячих і дорослих неврологів, які з високим професіоналізмом  виконують свою роботу. Тому редакція знову закликає надсилати статті, огляди, критичні зауваження, описувати клінічні випадки, висловлювати пропозиції щодо поліпшення журналу. Ми пишаємося тим, що в «Міжнародному неврологічному журналі» з’явилася нова рубрика «Наші сучасники», у якій представлені найкращі неврологи й організатори неврологічної служби.

Сьогодні «Міжнародний неврологічний журнал» очікує на чергову акредитацію у ДАК, головна нова вимога — члени редакційної колегії журналу повинні мати публікації в інших виданнях, що індексуються в SCOPUS.

Як головний редактор я впевнений, що «Міжнародний неврологічний журнал» витримає всі випробування.

Шановні колеги й читачі! У день скромного ювілею нашого видання кожному з вас я бажаю здоров’я, благополуччя в родині, розуміння колег і творчих успіхів.

Головний редактор «Міжнародного неврологічного журналу»
лауреат Державної премії України, заслужений діяч науки і техніки України,
д.м.н., професор Станіслав Євтушенко



Вернуться к номеру