Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Стандартизація надання стоматологічної допомоги як складова успішної клінічної практики

Стандартизація надання стоматологічної допомоги як складова успішної клінічної практики

Oral and General Health Том 1, №1, 2020

Вернуться к номеру

Дорогі читачі!

У вас у руках перший номер нового медичного журналу «Oral and General Health», завданнями якого насамперед були надання провідним висококваліфікованим представникам різних медичних спеціальностей можливості ділитися здобутими знаннями й досвідом, сприяння кращому порозумінню між ними й напрацюванню спільних цінностей.

Сьогодні як ніколи актуальна проблема професійного навчання не лише лікарів-стоматологів, але й лікарів загальних спеціальностей, оскільки здобуття нових знань і навичок щодо основних хвороб є пріоритетним для застосування ефективних методів їх лікування та встановлення високої якості надання медичної допомоги в українському суспільстві. На сторінках журналу при всебічному висвітленні й аналізі актуальних проблем стоматології та медицини ви зустрінетесь із сучасною елітою практичної медицини та науки: академіками, членами-кореспондентами, професорами, провідними співробітниками вищих навчальних закладів.

Вітаю редакцію і колектив журналу з початком діяльності, бажаю творчого натхнення, амбіційних планів і вагомих досягнень!

Ректор Національної медичної академії післядипломної освіти

імені П.Л. Шупика, доктор медичних наук, професор,

академік Національної академії медичних наук України

Ю.В. Вороненко

 



Вернуться к номеру