Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkraineNeuroGlobal


UkraineNeuroGlobal

Международный неврологический журнал Том 17, №4, 2021

Вернуться к номеру

Шановні колеги!

Від імені організаційного комітету запрошую вас взяти участь в Першій спільній конференції Української академії дитячої інвалідності (УАДІ) та Європейської академії дитячої інвалідності (EACD) «Медико-соціальна реабілітація дітей з обмеженням життєдіяльності», яка відбудеться 16–18 вересня 2021 року. 
Як відомо, в Україні спеціальність «дитяча неврологія» входить до переліку основних спеціальностей, як і в десяти інших європейських країнах. Саме цей факт є головною передумовою цієї конференції.
Провідні спікери EACD погодилися поділитися своїми напрацюваннями щодо покращення участі дітей з обмеженням життєдіяльності та їхніх родин у повсякденному житті, особливо в умовах поточної технологічної революції. Відомо, що в цивілізованих європейських країнах діти з церебральним паралічем, досягнувши повноліття, у 60–70 % випадків можуть самі себе забезпечити і бути повноцінними членами суспільства. В Україні відсоток таких дітей на порядок нижчий. Це і є основним мотивом для налагодження співпраці між EACD та УАДІ.
Однією з особливостей конференції є участь дитячого невролога з Італії пана Андреа Гузетті, який проведе сертифіковану підготовку фахівців — дитячих неврологів і неонатологів перинатальних центрів з питань оцінки та визначення факторів ризику затримки раннього розвитку немовлят.
До зустрічі на конференції!
 
З повагою, голова організаційного
комітету, голова правління
ГО «Українська академія
дитячої інвалідності»
Володимир Мартинюк


Вернуться к номеру