Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Газета «Новости медицины и фармации» №1 (782), 2023

Вернуться к номеру

Перше українське виробництво повного циклу з виготовлення металоконструкцій для остеосинтезу й імплантаційного матеріалу для кісткової регенерації

Завод ABM Technology запустив перше в Україні виробництво імплантів для остеосинтезу Bauer’s Synthes. –Директор ABM Technology Ігор Циркін розповів, у чому перевага –вітчизняного продукту перед закордонними аналогами.
Травматологія — одна з найважливіших галузей медицини, що займається лікуванням травм і ушкоджень опорно-рухової системи. З кожним роком ми стаємо свідками постійного розвитку технологій та нових підходів у медицині, зокрема у сфері імплантації. Тому компанія Bauer’s Synthes як український виробник інноваційних імплантів для травматології з гордістю пропонує рішення, які допомагають мільйонам людей відновити своє здоров’я та повернутися до активного життя.
«Запуск нової лінії Bauer’s Synthes — це, імовірніше, наслідок погляду в майбутнє, ніж результат аналізу ринку. Тому вже сьогодні ми випускаємо якісну продукцію. Але з ким конкуруємо на ринку дентальної імплантації? Зі світовими брендами, які існують десятиліттями. А на ринку імплантатів для остеосинтезу, на жаль, стикаємося не з відомими виробниками, а з китайською чи індійською продукцією», — повідомив пан Циркін.
Ми відкрите українське виробництво, ми завжди запрошуємо на екскурсію всіх охочих побачити на власні очі, як проходять всі етапи виробництва. Протягом екскурсії ви зможете ближче познайомитися з сучасними технологіями й інноваційними методами виробництва імплантів. Наші експерти продемонструють вам кожен етап процесу, починаючи з розробки та проєктування та закінчуючи виробництвом і контролем якості.
«Коли ти працюєш на якість, тобі нема чого приховувати!»
Ігор Циркін зазначив, що завдяки безперервному дослідженню та розробці нових технологій ми пропонуємо імпланти, які не тільки забезпечують стабільну фіксацію пошкоджених кісток, але й сприяють природному процесу загоєння. Наші продукти розроблені з урахуванням різних типів травм та ушкоджень, тому дозволяють лікарям вибирати оптимальне рішення для кожного пацієнта.
Український виробник розуміє, що кожен пацієнт є унікальним і його відновлення потребує індивідуального підходу. Bauer’s Synthes пропонує широкий спектр імплантів різних розмірів та конфігурацій, які відповідають унікальним потребам кожного пацієнта. Команда експертів завжди готова спільно з лікарями підібрати оптимальне рішення, щоб забезпечити успішний та швидкий процес відновлення.
«Ми активно застосовуємо передові матеріали, такі як титан, для створення наших імплантів, імплантаційний матеріал для кісткової регенерації на основі натурального колагену. Ці матеріали мають високу міцність і довговічність, при цьому мінімізують можливість алергічних реакцій і відторгнення. Свою якість ми підтверджуємо сертифікатами! Завдяки цьому наші імпланти забезпечують довгострокову стабільність і комфорт для пацієнтів. Ми намагаємося створити майбутнє, у якому буде легше, ніж будь-коли раніше, підтримувати людей у русі», — зазначив Ігор Циркін.
Також він звернув увагу на те, що «Bauer’s Synthes абсолютно безкоштовно надає хірургічні набори для проведення операцій і дає довічну гарантію своєї продукції».
Ми постійно прагнемо інновацій та співпрацюємо з провідними травматологами та хірургами з усього світу. Це дозволяє нам бути в курсі останніх досягнень і трендів у галузі імплантації. Ми впевнені, що лише через постійне вдосконалення та спів–працю ми зможемо пропонувати продукти, які найефективніше вирішують проблеми наших пацієнтів.
Ігор Циркін також наголосив, що, оскільки підприємство розміщене на території України, на складі завжди наявний весь асортимент продукції, тому все необхідне може в найкоротші терміни потрапити в операційну.
«Потрібно відзначити, що до сьогодні проведено вже понад 10 000 операцій, під час яких використовувалися наші імплантати. На превелику радість, можу повідомити, що ми не отримали жодних нарікань на свою продукцію. Операції проходять успішно, імплантати виконують свою функцію. Це і є найкращим показником якості», — сказав Ігор Циркін.
Підбиваючи підсумки, ми можемо з гордістю заявити, що наша компанія як перший український виробник інноваційних імплантів для травматології та імплантаційного матеріалу для кісткової регенерації прагне поліпшити якість життя людей, які страждають від травм і пошкоджень опорно-рухової системи. Ми пишаємося нашими продуктами, що дозволяють пацієнтам повертатися до активного життя, а лікарям — надавати ефективне та безпечне лікування.
Наша місія — бути надійним партнером у досягненні здоров’я та відновлення пацієнтів у всьому світі.
Сміливо рухайся вперед із нашими імплантами!
Запрошуємо всіх охочих відвідати перше українське
виробництво повного циклу Bauer’s Synthes
за адресою: м. Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 147,
тел.: +38 067 874 73 72, +38 068 558 44 14


Вернуться к номеру