Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Всесвітній день боротьби із запальними захворюваннями кишечника
день перший
день другий

Коморбідний ендокринологічний пацієнт

Международный эндокринологический журнал Том 13, №6, 2017

Вернуться к номеру

«Сінево»: 10 років здоров’я в цифрах

6 жовтня 2017 р. у Києві відбулася Міжнародна медична конференція «Synevo Day: 10 років здоров’я в цифрах», приурочена до 10-річчя роботи лабораторії «Сінево» в Україні. Відкрив конференцію генеральний директор компанії Jeroen Driessen. Говорячи про досягнення компанії, він зазначив, що за 10 років присутності на ринку України були відкриті 200 лабораторних центрів, 12 млн клієнтів отримали необхідну допомогу і послуги, було проведено 87 млн лабораторних досліджень, які допомогли встановити діагноз пацієнтам. Медична лабораторія «Сінево Україна» входить до європейської мережі лабораторій Synevo та є лідером українського лабораторного ринку завдяки сучасному технічному оснащенню, дотриманню міжнародних стандартів лабораторної діагностики та високому професіоналізму співробітників. 
Ювілейна конференція була присвячена актуальним проблемам акушерства і гінекології, ендокринології та інфекційних захворювань. Спікерами конференції стали найкращі у своїй галузі фахівці з різних країн світу, які представили слухачам великий обсяг нової практичної та унікальної інформації.
Був висвітлений досвід практичного застосування останніх міжнародних протоколів і рекомендацій із діагностики та лікування TORCH-інфекції, патології щитоподібної залози у жінок репродуктивного віку, патології надниркових залоз, синдрому полікістозних яєчників, а також подані сучасні аспекти перинатального скринінгу, онкомаркерної діагностики та ВПЛ-тестування.
Цей масштабний захід зібрав близько 1200 учасників із різних областей України і Білорусії. Варто відзначити, що його особливістю була відсутність рекламної інформації на тлі практичної спрямованості виступів. Доповідачі розглянули питання діагностики та лікування, з якими щодня стикаються клініцисти у своїй роботі. Актуальність висвітлених у доповідях проблем та інтерес до них аудиторії наочно проілюстрували активні дискусії з великою кількістю питань, адресованих доповідачам після виступу.
На сторінках наступних випусків «Міжнародного ендокринологічного журналу» ви зможете детально ознайомитися зі змістом виступів, що прозвучали на конференції:
Luc De Catte, професор, зав. відділенням пренатальної діагностики та медицини плода Університетського госпіталю (м. Левен, Бельгія) — «TORCH-інфекції: цитомегаловірус. Токсоплазмоз».
Sven O. Skouby, директор Департаменту ендокринологічного і репродуктивного відділу акушерства і гінекології, Герлев і Гентофте Госпіталь; професор факультету здоров’я і медицини Університету Копенгагена (Данія) — «Синдром полікістозу яєчників. Діагностика та особливості лікування».
Andreas Barthel, професор, фахівець із внутрішніх хвороб, ендокринології, діабетології, фармакології і токсикології Hypertensiologe DHL® (Німеччина) — «Патологія щитоподібної залози у жінок репродуктивного віку».
Емануель В.Л., д.м.н., професор, зав. кафедрою клінічної лабораторної діагностики з курсом молекулярної медицини, директор науково-методичного центру МОЗ Росії з молекулярної медицини на базі СПбДМУ ім. І.П. Павлова (м. Санкт-Петербург, Росія) — «Клініко-лабораторний консиліум — основа ефективної діагностики».
Веропотвелян М.П., к.м.н., головний лікар Міжобласного центру медичної генетики та пренатальної діагностики (м. Кривий Ріг, Україна) — «Сучасні стратегiї пренатального скринінгу».
Samantha Leonard, міжнародний медичний директор компанії Natera Inc., доктор філософії з медичної етики (США) — «Розуміючи, що ми шукаємо: переваги використання NIPT у пренатальному скринінгу».
Burkhard Manfras, д.м.н., фахівець із внутрішніх хвороб, ендокринології, діабетології, андрології, інфекційних захворювань (м. Ульм, Німеччина) — «Порушення вуглеводного обміну в жінок репродуктивного віку».
Підготувала Лариса Ончул 


Вернуться к номеру